Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Kuralları Okuyunuz!
1. Genel Saygı ve Hoşgörü
  • Forum üyeleri arasında saygı esastır. Hiçbir üye aşağılayıcı, küçültücü ya da hakaret içeren bir dil kullanmamalıdır.
  • Herhangi bir dini, etnik veya cinsiyetçi ayrımcılık yapmak kesinlikle yasaktır. Fikir ayrılıklarında saygılı bir şekilde tartışmak önemlidir.
2. Konu Açma ve Mesaj Gönderme
  • Konu açmadan önce mevcut başlıkları ve soruları kontrol ediniz. Aynı konuda tekrar konu açılması engellenmelidir.
  • Açtığınız konuların başlıklarını, içeriğin ne hakkında olduğunu açıkça belirten bir şekilde yazınız.
  • Forumun amacına uygun olarak, teknik sorular ve destek taleplerinde net ve anlaşılır bir dil kullanınız.
  • Flood (peş peşe mesaj atmak) yasaktır. Mesajınızı düzenleyerek eklemek istediğiniz bilgileri sonradan ekleyebilirsiniz.
3. Reklam ve Spam Yasakları
  • Ticari reklamlar, yönlendirilmiş bağlantılar (referral linkler) ve herhangi bir şekilde çıkar sağlama amaçlı içerikler izinsiz paylaşılamaz.
  • Spam niteliğinde olan veya forumun düzenini bozan her türlü içerik yasaktır. Tekrarlayan içeriklerin paylaşılması da bu kapsama girer.
4. Yasalara Uygunluk
  • Her türlü yasa dışı içerik paylaşımı yasaktır (korsan yazılım, telif hakları ihlali, illegal dosyalar vb.).
  • Başkalarına ait olan yazı, makale, yazılım ve dosyaların izinsiz paylaşılması telif hakkı ihlalidir. Bu tür eylemler forumdan kalıcı uzaklaştırma sebebidir.
  • Forum içerisinde hack, cracking, warez içeriklere dair bilgi paylaşımı, yardım talebi veya rehber yayınlamak yasaktır.
5. Özel Bilgi ve Gizlilik
  • Forum kullanıcılarının kişisel bilgilerini (adres, telefon numarası, özel fotoğraflar vb.) rızaları olmadan paylaşmak yasaktır.
  • Kişisel güvenliğinizi sağlamak amacıyla, kişisel bilgilerinizi açık bir şekilde paylaşmaktan kaçının.
  • Özel mesajlar (PM) kişiye özel kalmalıdır. Karşı tarafın izni olmadan bu mesajların paylaşılması yasaktır.
6. Tartışma ve Şikayetler
  • Forumda bir moderatör ya da yönetici ile ilgili şikayetleriniz varsa, bunu uygun bir şekilde yönetime bildiriniz. Açık forumda bu tür sorunların tartışılması yasaktır.
  • Forum üyeleri arasında yaşanan anlaşmazlıklar saygı çerçevesinde çözülmeli, kişisel saldırılar yapılmamalıdır.
  • Yönetim ve moderatörlerin verdiği kararlara saygı gösterilmeli, itirazlar özel mesaj yoluyla yapılmalıdır.
7. Ceza ve Uyarı Sistemleri
  • Forum kurallarını ihlal eden kullanıcılar önce uyarı alacaktır. İhlalin devam etmesi durumunda kullanıcıya ceza uygulanacaktır.
  • Cezalar; uyarı, kısa süreli uzaklaştırma veya kalıcı olarak uzaklaştırma şeklinde olabilir.
  • Ağır ihlallerde (hakaret, tehdit, yasa dışı içerik paylaşımı vb.) direkt olarak kalıcı uzaklaştırma uygulanabilir.
8. İçerik Paylaşım Kuralları
  • Paylaştığınız içeriklerin forumun amacına uygun olduğundan emin olun. Konularınız başkalarına yardımcı olabilecek, eğitici ya da bilgilendirici olmalıdır.
  • Teknik destek veya rehber paylaşımlarınızın açıklayıcı ve adım adım olması tercih edilir. Gerektiğinde ekran görüntüleriyle destekleyebilirsiniz.
  • Forumun görsel düzenine zarar verebilecek büyük boyutlu dosya veya resimler kullanmayın. Resimleri uygun boyutta yükleyin.
9. Avatar, İmza ve Kullanıcı Adları
  • Avatarlar ve imzalar forumun genel düzenine uygun olmalıdır. Küfür, cinsellik, şiddet içeren görseller veya ifadeler yasaktır.
  • Kullanıcı adları provokatif, müstehcen veya hakaret içeren ifadeler içermemelidir.
  • İmza kısmında aşırı büyük resimler veya yazılar kullanarak forumun düzenini bozmaktan kaçının.
10. Geri Bildirim ve İyileştirme Önerileri
  • Forumla ilgili her türlü öneri ve geri bildirimi forumun ilgili bölümüne yapabilirsiniz. Yapıcı eleştiriler ve öneriler her zaman değerlidir.
  • Forumun daha iyi hizmet verebilmesi için yönetim ekibiyle işbirliği içinde olunuz. Forumun gelişimine katkı sağlayacak fikirleriniz yönetim tarafından dikkate alınacaktır.
11. Destek Talepleri
  • Destek taleplerinizi ilgili kategoride açınız ve detaylı bilgi veriniz. Ne kadar fazla bilgi sağlarsanız, o kadar hızlı ve doğru destek alırsınız.
  • Talep açarken sorununuzla ilgili sistem bilgilerini, hata mesajlarını ve çözmeyi denediğiniz adımları belirtin.
  • Destek talebinize çözüm bulduğunuzda, diğer kullanıcılara yardımcı olmak için çözüme ulaştığınız yöntemi paylaşın.
12. Yönetim Hakları
  • Yönetim ekibi, forum kurallarını ihlal eden mesajları düzenleme, silme veya taşıma hakkına sahiptir.
  • Forum düzenini bozacak herhangi bir durum söz konusu olduğunda, yönetim üyelerin hesaplarına geçici veya kalıcı kısıtlama uygulama hakkını saklı tutar.
  • Yönetim, kurallarda gerekli gördüğü durumlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Üyeler bu değişiklikleri takip etmekle yükümlüdür.
Ara

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping